Frans leren in Frankrijk
Een Frans taalbad in het hart van de Provence
Residentiëel verblijf

Homepage > School > Ons publiek

Ons publiek

  • Internationaal publiek
  • Zeer gemotiveerde volwassenen, van diverse leeftijden
  • Deelnemers die onze persoonlijke aanpak waarderen
  • Cursisten die Frans leren voor hun dagelijks leven in een Franstalige omgeving, voor professionele doeleinden of gewoon uit interesse.

In onze school bieden we cursussen voor volwassenen.

We willen er de nadruk op leggen dat cursussen met CREA-LANGUES een zekere motivatie vereisen. U wordt daarbij steeds aangemoedigd door ons, maar u dient zelf actief deel te nemen aan dit leerproces, bereid zijn inspanningen te doen om steeds Frans te spreken, ook met de andere cursisten en u te laten corrigeren door onze docenten.
U zal merken dat uw inspanningen vruchten afwerpen, onze aanpak garandeert immers een snelle vooruitgang. Bovendien zorgen we er voor dat in- en ontspanning goed samengaan en dat er voldoende tijd is voor rust en voor een informele babbel.

Om aan een cursus te beginnen hoeft u uiteraard niet vloeiend Frans te spreken, het vereiste niveau is A2 (in de fase van verwerving) volgens de ERK-normen (Europees Referentiekader voor Vreemde Moderne Talen). Dit betekent dat u in staat bent eenvoudige zinnen te vormen en dat u de essentie van een traag Frans gesprek kunt vatten. We vormen lesgroepen naar niveau, van elementair tot gevorderd.

Onze cursussen zijn niet bedoeld voor beginners.

Gelieve de rubriek "Niveau Frans" te consulteren.


Internationaal publiek Internationaal publiek Internationaal publiek


Vervolg school > Wie zijn we