Frans leren in Frankrijk
Een Frans taalbad in het hart van de Provence
Residentiëel verblijf

Homepage > School > Totale onderdompeling

Totale onderdompeling

Onze intensieve cursussen verlopen in een ontspannen sfeer. Dankzij de volledige onderdompeling in het Frans zal uw zelfvertrouwen zienderogen toenemen. U krijgt de kans om in dit taalbad te springen, er maximaal van te leren en te genieten van een prachtige taal en cultuur.

Een residentieel verblijf, permanente aanwezigheid van de leraren en Frans in de praktijk van het ontbijt tot in de avonduren.


Residentieel verblijf

Residentieel verblijf

U logeert in de school zelf, die georganiseerd wordt in een cisterciënzerklooster, smaakvol gerenoveerd.

De "Monastère" biedt u uitstekende Provençaalse maaltijden aan. Het kloosterdomein van acht hectaren omvat lommerrijke binnenplaatsen, salons, een bibliotheek, een biologische moestuin en een zalig zwembad. WiFi is gratis. Er zijn zes klaslokalen.

In de bibliotheek kan u buiten de lesuren aan zelfstudie te doen.

De rust en het prachtige decor dragen bij tot het plezier en welslagen van uw Franse cursus.
Totale onderdompeling

Voortdurende aanwezigheid van de docenten, ook buiten de lesuren

De kwaliteit van onze docenten draagt rechtstreeks bij tot het succes en de uitstekende reputatie van ons centrum. Ze koppelen een professionele aanpak aan de oprechte zorg om uw vaardigheden te verbeteren.

Ze corrigeren uw taalgebruik haast ongemerkt, reiken u het correcte woord of de juiste zinsconstructie aan op het juiste moment en op een positieve manier.

Ze verblijven, net als u, in ons cursuscentrum en delen er uiteraard hun maaltijden met u. Ze begeleiden u op uw excursies en ook tijdens de avondactiviteiten zijn ze van de partij.
Frans praten op een informele manier, buiten de lesuren om het leerproces te versterken

Totale onderdompeling

De lessen vormen slechts een deel van onze totale aanpak. Minstens zo belangrijk is het contact met de plaatselijke bevolking, de stimulans van een geanimeerde discussie en de gezellige maaltijden samen met de groep en de docenten. Dit geeft u de mogelijkheid om uw nieuw verworven kennis van het Frans in praktijk te brengen in uiteenlopende situaties en biedt de beste garantie op een echte vooruitgang.

Na het avondmaal kunt u, als u er zin in hebt, nog deelnemen aan tal van activiteiten. Ons team zal van dit alles mee genieten, samen met u, en u blijven ondersteunen bij het spreken van correct Frans.

Lors d'un séjour parmi nous, vous parlez français du matin au soir.